Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag moederbedrijf Delhaize

Quizvraag Economie 9117Delhaize kondigde begin maart 2023 aan dat het al zijn winkels in eigen beheer wil overdragen aan zelfstandige uitbaters. Het gaat om nog 128 supermarkten in eigen beheer in België. Begin dit jaar kondigde het moederbedrijf van Delhaize aan dat het wereldwijd 1 miljard euro wil besparen. Wat is de naam van het moederbedrijf?
Pubquiz vragen over Economie

Quizvraag Economie
Iedere financiële beurs heeft een eigen indexsysteem. Dit is een weerspiegeling van de waardeontwikkeling van de naar marktkapitalisatie en handelsvolume- grootte genoteerde bedrijven. Graag kenden we de benaming van de Duitse index.
Quizvraag Economie
Wat is de naam van de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël? Het hoofdkantoor bevindt zich op Ben Gurion International Airport nabij Tel Aviv.
Quizvraag Economie
Dit Amerikaanse bedrijf, opgericht halverwege de 19de eeuw, was oorspronkelijk een telegrafiebedrijf. Tegenwoordig is het echter gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Via het bedrijf kan je geld overmaken over de hele wereld zonder dat de ontvanger te traceren is. De betaling is ook niet terug te draaien. Geen wonder dat het bedrijf zeer bekend is bij fraudeurs. Hoe heet de onderneming?
Quizvraag Economie
Wat is de munteenheid van Vietnam?