Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag restaurant van Karen Torosyan

Quizvraag Restaurants 9120In de Michellingids 2023 behouden Hof van Cleve, Zilte en Boury hun drie sterren. In Brussel kreeg het restaurant van Karen Torosyan als enigste een tweede ster erbij. Graag de naam van dit restaurant.
Pubquiz vragen over Eten en drinken

Quizvraag Eten en drinken
Welke culinaire term wordt in Van Dale omschreven als ‘laten rijzen door middel van geklopt eiwit met veel lucht erin’? Het woord heeft trouwens nog andere betekenis, maar die komt dan weer uit de theaterwereld.
Quizvraag Eten en drinken
We zijn op zoek naar deze Japanse smaakmaker. Het is een soort pasta gemaakt door het fermenteren van sojabonen, rijst en gerst. Er bestaan witte, rode en gemengde versies van en wordt als smaakmaker toegevoegd aan tal van recepten en soepen.
Quizvraag Eten en drinken
Hoe heet de mascotte die te zien is op een doos Frosties van Kellogg's?
Quizvraag Eten en drinken
Reeks 6, voor 3 punten: Dit wijnbouwgebied ligt rondom Nantes aan de monding van de Loire in de oceaan. De witte wijnen die er gemaakt worden zijn droog tot zeer droog en worden vaak bij schelpdieren en vis geserveerd. Bij wet is geregeld dat de wijn niet meer dan 12% alcohol mag bevatten. Les vignerons du pays-nantais tellen 4 Appellation d’origine Controlée namelijk Appelation Générale, het bij ons bekende Sèvre et Maine, Coteaux de la Loire en sinds 94 ook Côtes de-Grandlieu. Welke appellation d'origine contrôlée zoeken we hier?