Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quiz Levensloop Neteland

Quizronde 1: Algemene kennis

R1: Algemene kennisR2: Algemene kennis 2R3: ABC rondeR4: Algemene kennis 3R5: Algemene kennis 4R6: Algemene kennis 5R7: LinkrondeR8: SuperrondeAndere quiz
   Datum: 2019-04-19
   Aantal ronden8
   Aantal vragen104
   Moeilijkheid58.03%We zoeken een van oorsprong Zwitserse kaas die echter ook in Frankrijk en Duitsland wordt geproduceerd. Kenmerkend zijn de ogen in de kaas waardoor we ook wel spreken over gatenkaas. Wat is echter de officiële naam van deze kaassoort?

we zoeken de grootste vissoort ter wereld. Deze vis bereikt een gemiddelde lengte van 8 m. Het grootste exemplaar was maar liefst 18 meter lang en woog ongeveer 15 ton. Over welke vissoort hebben we het?

In een krantenartikel ziet u soms de afkorting “nvdr” staan. Schrijf deze afkorting voluit.

De hoogste berg ter wereld is natuurlijk de Mount Everest. Net iets moeilijker is, met 5642 meter, de naam van de hoogste berg van Europa.
Quizvraag Eten en drinken 4969We kennen Sergio Herman allemaal van het restaurant “The Jane” in Antwerpen of van “pure c” in het Nederlandse Cadzand-Bad. Beide hebben ze momenteel 2 Michelin sterren. Hoe heet echter de frituurketen die Sergio samen met 2 zakenpartners opende in 2016, waarvan 1 filiaal in het stadscentrum van Antwerpen? Op 1 maart opende hij trouwens zijn 6 de vestiging in Brussel.Quizvraag Muziek 4970Vlakbij het hoofdpodium van Tomorrowland rolden fans vorig jaar (2018) een metersgrote vlag uit met het gezicht van een wereldberoemde ster die vorig jaar in april in Oman overleed. Wie stond er afgebeeld op deze vlag?

Wij willen van u de naam weten van de grote baas van “Space X”, “The Boring Company” en nog vele andere bekende en minder bekende bedrijven. Gemeenschappelijke factor tussen al deze bedrijven is dat ze zich allemaal bezighouden met innovatieve technologie. Graag de naam van deze Zuid-Afrikaanse ondernemer met een ingenieursdiploma.

De broers Eden en Thorgan Hazard moeten we u niet meer voorstellen. De jongste, Ethan, speelt voorlopig nog bij de jeugd van Tubize en staat in de belangstelling van Chelsea. De vierde, Kylian Hazard, is eigendom van Chelsea, maar wordt momenteel uitgeleend aan een Belgische eersteklasser. Welke voetbalclub zoeken we?
Welk Vlaams tv-programma won op 20 november 2018 een Emmy-award? Het was al de derde Emmy-award voor productiehuis Shelter en tv-maker Tim Van Aelst, na ‘Benidorm Bastards’ en ‘Wat als’.Volgende ronde

R1: Algemene kennisR2: Algemene kennis 2R3: ABC rondeR4: Algemene kennis 3R5: Algemene kennis 4R6: Algemene kennis 5R7: LinkrondeR8: SuperrondeAndere quiz