Gemiddelde pubquizvragen media

31 resultaten

Deze flamboyante Britse talkshow presentator is bekend van “Chatty man” waarin hij internationale beroemdheden interviewt, dit vaak samen met een cocktail in de hand zodat iedereen wat losser wordt. Maar wie is deze man?

Goed zo !

We zoeken een maandelijks modetijdschrift gericht op vrouwen. Het tijdschrift wordt uitgegeven in 33 landen en 17 talen. Het tijdschrift is bedoeld voor de jonge, zelfstandige vrouw met een goede opleiding, een goede baan, een goed inkomen, en een brede belangstelling. Wat is de naam van dit tijdschrift?

Goed zo !

In november 2016 reikte uitredende Amerikaanse president Barack Obama de "Presidential Medal of Freedom" uit. De medaille is de hoogste burgerlijke onderscheiding in de Verenigde Staten. Welke Amerikaanse actrice, stand-upcomédienne en sinds 2003 presentatrice van een praatprogramma kon haar tranen niet bedwingen bij het krijgen van deze eer?

Goed zo !

HBO is een betaalkabeltelevisienetwerk, vergelijkbaar in Europa met Canal+, Prime en Film1. Weten jullie voor wat de afkorting HBO staat?

Goed zo !

In het najaar van 2016 presenteert Bartel Van Riet het televisieprogramma 'De Barak van Bartel' waarin hij in Vlaanderen en Nederland op zoek gaat naar de mooiste barak of tuinhuis. Op welke zender zal dit te bewonderen zijn?

Goed zo !

De laatste weken kunnen we op canvas kijken naar de CBS-talkshow, The Late Late Show. Een van de bekendere momenten in deze show is de Carpool Karaoke, waarin de presentator sterren meeneemt onderweg naar zijn werk en allerlei liedjes zingt. Wat is de achternaam van deze Britse acteur en stand-up comedian?

Goed zo !

Wat is de naam van deze Belgische presentatrice, actrice en zangeres? Ze werd voor het eerst opgemerkt toen ze in 1995 meedeed aan de verkiezing voor Miss België.

Goed zo !

In Augustus 2015 haalde rapper Kanye West aan dat hij in 2020 een gooi wil doen naar het hoogste Amerikaanse ambt. Dat de rapper wel meer absurde gedachten heeft, toonde hij al door, samen met zijn partner Kim Kardashian, zijn eerst geboren dochter de toepasselijke naam North te geven. In december 2015 kreeg ook zijn nieuwe zoon een ietwat speciale naam. Hoe heet deze zoon van Kanye West en Kim Kardashian?

Goed zo !

Wat is de naam van de animatiereeks voor kinderen gemaakt door de makers van The Animals of Farthing wood? De reeks gaat een groep dieren op een drijvend eiland.

Goed zo !
Pubquiz vraag NBC Praatprogramma 1718

Hoe heet het Amerikaans praatprogramma van de NBC gepresenteerd onderstaande acteur en cabaretier? De eerste aflevering was op 2 maart 2009. Op 7 februari 2014 was de laatste show.

Goed zo !

29 januari 2015 - Op welke zender drong tijdens het achtuurjournaal een gewapende man binnen tijdens de zendtijd? De man werd snel overmeesterd door de politie, maar de hervatting van de uitzendingen duurde enige tijd.

Goed zo !

Welke acteur speelde de rol van Kapitein Zeppos in de gelijknamige reeks?

Goed zo !

Hoe heette de eekhoorn van tante Terry?

Goed zo !

Wie is er in 2015 verkozen tot miss België?

Goed zo !

Hoe heet de vrouwelijke hoofdrol in Keeping up Appearance?

Goed zo !