Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 4319 Taal

Quizvraag Taal 4319Spreekwoorden. U moet op zoek gaan naar een spreekwoord waarvan u enkel de klinkers ziet. Om het niet onmogelijk te maken hebben we de klinkers al per woord gegroepeerd. Het is de bedoeling dat u het volledige spreekwoord neerpent.
Pubquiz vragen over Taal

Quizvraag Taal
7C. The quick brown fox jumps over the lazy dog. Een doorsnee Engelse zin. Ware het niet dat in deze zin elke letter van het alfabet voorkomt. Een perfect voorbeeld is het niet want in de ideale zin komt elke letter maar één keer voor, zoals bij: New job: fix Mr. Gluck's hazy TV, PDQ!. In dit voorbeeld komen ook nog eens alle leestekens voor. Hoe noemen we zo’n zin waarin alle letters 1 keer voorkomen?
Quizvraag Taal
Wat is het Engelse woord voor 'Egel'?
Quizvraag Taal
Een vuist is een hamer met een massief stalen kop, waarin een essen of hickory steel is aangebracht. Het gewicht van de kop kan variëren van 1000 tot 2000 gram. Er kunnen stevige klappen mee uitgedeeld worden. Geef de andere naam.
Quizvraag Taal
De eedaflegging van Trump als nieuwe Amerikaanse president haalde wekenlang het internationale nieuws. Met welk synoniem van "inhuldiging" gebeurde dit?