Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag harttransplantatie dier

Quizvraag Geneeskunde en lichaam 8667Op 10 januari 2022 werd voor het eerst een harttransplantatie van een dier naar een menselijke patiënt gedaan. Welk dier was het?
Pubquiz vragen over Geneeskunde en lichaam

Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Het zichtbare bovenste deel van de tand of kies. Dit deel is veel kleiner dan het andere, niet zichtbare deel, de wortel. De buitenkant bestaat uit een heel harde stof, namelijk glazuur. De rest bestaat uit tandbeen. Binnenin lopen bloedvaten en zenuwen. Hoe noemen we dit deel van een tand?
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Ben X is een dramatische film van Nic Balthasar over Ben Vertriest. De synopsis van de film besparen we jullie. De vraag luidt: aan welke stoornis lijdt het hoofdpersonage?
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
De NIPT-test is een test die wordt uitgevoerd in onderzoek naar oa het syndroom van Edward en het syndroom van Down. Men onderzoekt het bloed van de moeder na ongeveer de 10e week als het DNA van het kind al aanwezig is in het bloed. Wat is de volledige naam van de NIPT test?
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Van welke plant wordt het snoeisel ingezameld omdat het een belangrijke grondstof bevat voor de aanmaak van kankerbestrijdende geneesmiddelen? De grondstof Paclitaxel winnen ze uit sommige soorten van deze plant.