Pubquizvragen 2005

17 resultaten

Deze serie volgt de levens van chirurgische stagiaires en assistent-chirurgen in een fictief hospitaal in Seattle. De reeks toont de groei van de relaties tussen de chirurgen, zowel vriendschappelijke als seksuele, wat vaak resulteert in een strijd tussen hun persoonlijke en professionele levens. Hoe heet deze ziekenhuisserie die één van de speerpunten is in de programmatie van Vijf?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 2617

Rond deze film ontstond er heel wat controverse omdat er in het verhaal twee schapenhouders op elkaar verliefd werden en stiekem een relatie onderhielden. Deze film werd geweigerd in de meeste islamitische landen. Maar wie speelde naast Jake Gyllenhaal de hoofdrol in Brokeback Mountain?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse actie/komische film uit 2005. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. De film werd geregisseerd door Jay Chandrasekhar. Hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Knoxville, Jessica Simpson en Seann William Scott. (De auto op de foto heeft de naam 'General Lee') Welke film zoeken we?

Goed zo !

We zien hier de cover van "You Could Have It So Much Better". Van welke groep is deze cd?

Goed zo !

Wat is de titel van deze Amerikaanse neo noir-film van de regisseurs Frank Miller en Robert Rodriguez? De film is voornamelijk gebaseerd op drie van de door Miller geschreven en getekende graphic novels: The Hard Goodbye, die gaat over een man die de moord op zijn geliefde wil wreken.

Goed zo !

Wat is de naam van deze Amerikaanse actrice? Ze won een oscar voor haar rol in Walk The Line van regisseur James Mangold.

Goed zo !

Welk Duits fotomodel trouwde in 2005 met zanger Seal Samuel? Ondertussen zijn ze alweer gescheiden. Ze werd bekend uit de 'swimsuit' edition van het blad Sports Illustrated.

Goed zo !