Pubquizvragen 2005

17 resultaten

rockband uit 2022

Voor deze vraag zoeken we een rockband uit de V.S., opgericht in 2002. Brandon Flowers is de leadzanger van de band. In 2005 braken zij, mede dankzij de vele aandacht voor indie, door. Hun singles Mr. Brightside en Somebody Told Me.

Goed zo !

In 2005 kwam er een biografische film uit over het leven van countryzanger Johnny Cash. en zijn huwelijk met June Carter Cash, gespeeld door respectievelijk Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon. Laatstgenoemde ontving voor deze rol een Academy Award. Het is een romantische, tragische, grappige en pakkende film. Maar kennen jullie ook de naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 5979
© Eugene Wei

21) Welke Amerikaanse acteur, in 2005 genomineerd voor een Academy Award voor Beste Mannelijke Bijrol, zien we hier?

Goed zo !

Aagje Vanwalleghem is een beroemde turnster en haalde voor België vele medailles. Op welk toestel behaalde ze de 7e plaats in juni 2005 op het EK in Debrecen?

Goed zo !

Wat is de naam van deze Britse band met de hit ‘forever lost’ uit 2005?

Goed zo !
Pubquiz vraag Mode 4519

We zoeken de naam van een Frans e-commercebedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van schoenen en accessoires. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en het hoofdkwartier bevindt zich in Parijs.

Goed zo !

Bij welke ploeg speelt Eden Hazard? Makkelijk: Chelsea. Ietwat moeilijker is de ploeg waarvoor zijn kleine broer, Thorgan speelt. We kunnen jullie meegeven dat het een Duitse ploeg is, dat Nico van Kerckhove er van 2004 tot 2005 speelde. In datzelfde jaar speelde ook een jonge Wesley Sonck er. Welke voetbalploeg zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Wagens Walt Disney 3476

Reeks 4, voor 1 punt: Deze legendarische Volkswagen kever met nummer 53 op de kap en zijkant speelt de hoofdrol in 5 films van Disney. De eerste film, getiteld “the Love Bug” verscheen in 1969. De voorlopig laatste film kwam 25 jaar later uit. Naam graag van dit wagentje.

Goed zo !

Prison Break, ondertussen een uitgemolken serie van 5 seizoenen waarin Michael Scofield in- en uitbreekt bij allerlei gevangenissen. Weten jullie nog de naam van de gevangenis waaruit hij zijn broer de eerste keer helpt ontsnappen?

Goed zo !

We zoeken een American Football-ster die speelt voor de New England Patriots, hij behoort tot de beste om niet te zeggen DE beste quarterbacks van zijn land. In 2005 werd hij verkozen tot sportman van het jaar. Hij won maar liefst 5 keer de super bowl waarvan hij 4 keer werd uitgeroepen tot MVP van de super bowl. Hij is in 2009 getrouwd met Gisele Bünchen. Welke football-ster zoeken we?

Goed zo !