Pubquizvragen series

169 resultaten

Netflix serie 2020

In oktober 2020 werd op Netflix een 7-delige miniserie uitgebracht over een weesmeisje dat uitgroeide tot een schaakkampioene. De serie werd bekroond met een Golden Globe voor beste miniserie. Hoe heet deze serie?

Goed zo !
Tiger King

We zoeken een voormalig Amerikaans dierentuineigenaar, showman, internetpersoonlijkheid, muzikant en veroordeeld misdadiger. Hij is vooral bekend om zijn liefde voor grote katachtigen en als hoofdpersonage van de Netflix documentaire Tiger King. Wat is zijn volledige artiestennaam?

Goed zo !
Koreaanse serie Netflix

Deze Koreaanse serie is intussen uitgegroeid tot de meest succesvolle Netflix serie ooit. In deze serie nemen enkele honderden wanhopige mensen het tegen elkaar op in dodelijke kinderspelletjes om een enorme geldprijs te winnen. Het hoofdpersonage heet Seong Gi-Hun's. Over welke serie gaat het hier?

Goed zo !
serie Dinsey+

De finale van deze serie lokte teveel kijkers naar Dinsey+, waardoor de streamingzender tijdelijk plat ging. Welke Marvel serie, met de personages Scarlet Witch en Vision, zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 8334

René Artois is samen met zijn vrouw Edith, de eigenaar van een café in het Franse dorpje Nouvion. Het uitbreken van de tweede wereldoorlog zet het rustige leventje van René op zijn kop, maar hij tracht zijn oude leven verder te zetten door de Duitsers te paaien met een gratis drankje en gratis “diensten” van zijn serveersters in ruil voor moeilijk verkrijgbare artikelen. Geef de echte naam en voornaam van René Artois.

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 8309

Voor deze vraag zoeken we een heel populaire Zuid-Koreaanse dramaserie.Het verhaal gaat over een groep mensen die hun leven wagen in een mysterieus overlevingsspel. De kijkers kennen alvast deze drie symbolen. Wat is de titel van de serie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 8261

Deze serie handelt over de avonturen van de bemanning van een veldhospitaal tijdens de Koreaanse Oorlog in de jaren 50. De tragiek en ellende van alledag wordt verdrongen door humor. Soms op het spottende af waardoor de naam van deze serie ook gebruikt wordt voor het syndroom dat soms optreedt bij hulpverleners in een poging om enige afstand te bewaren van al dat menselijk leed. Alleen dreigt het gevaar dat men net iets te veel afstand neemt, cynisch wordt en daardoor ieder inlevingsvermogen verliest. Men wordt slordig, begaat fouten en voelt daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid meer. Hoe heet deze serie of wat is de naam van het syndroom?

Goed zo !
Pubquiz vraag Ruimtevaart Star Trek 8193

Captain Kirk-acteur is sinds oktober 2021 de oudste mens die in de ruimte is geweest. Hij vloog in een New Shepard draagraket van Blue Origin. Hij is vooral bekend als Captain James T. Kirk uit "Star Trek", en mag zich met zijn 90 lentes vanaf oktober 2021 de oudste mens in de ruimte noemen. Wat is zijn echte naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 8192

The Walking Dead bestaat ondertussen uit 11 seizoenen waarin ze trachten te overleven in een wereld vol zombies. Ze moeten niet alleen vechten tegen zombies, maar ook tegen Negan met zijn baseball knuppel. Wat is de naam van zijn knuppel?

Goed zo !
Pubquiz vraag Friends HBO 8190

De laatste aflevering van Friends is gepresenteerd door James Corden, een reüniespecial uit 2021. Wat is de titel van deze aflevering, ook wel bekend als "The One Where They Get Back Together"?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 8170

Een groot deel van de Amerikaanse serie True Blood speelt zich af in een bar voor vampieren. Wat is de naam van deze bar?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 8139

De Spaanse serie La casa de papel is een echte hit op Netflix. Ursula Corberó is de 29-jarige Spaanse schone die één van de hoofdrollen speelt. We zoeken de naam van haar personage in de reeks.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 8115

Op de foto zien we de geadopteerde zoon van Betty en Barney Rubble uit de animatieserie The Flinstones. Kennen jullie ook zijn naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 8101

Welke Amerikaanse televisieserie draait om medewerkers van het reclamebureau Sterling Cooper dat geleid wordt door creatief directeur Don Draper?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 7867

Deze Netflix- reeks over het schaakwonder Beth Harmon, staat nog maar één maand online en is nu al maar liefst 62 miljoen keer bekeken. Een nieuw record. Weet jij de titel van deze serie die iedereen terug aan het schaken zet?

Goed zo !