Pubquizvragen sport

622 resultaten

Deze Belgische wielrenster is voor de zevende opeenvolgende keer Belgische kampioen geworden in het veldrijden in Lille. Wat is de naam van deze vrouwelijke Sven Nys?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse skateboarder. Zijn bijnaam is The birdman en wordt aanzien als de meest succesvolle en invloedrijkste pioniers in het skateboarden. Wat is zijn naam?

Goed zo !

Hoe noemen we het topje van een biljartkeu dat met bijna na iedere stoot krijt?

Goed zo !

1 mei 1994 was een zwarte dag in de formule 1. Ayrton Senna liet het leven na een zware crash. Een dag eerder verloor Roland Ratzenberger het leven tijdens de kwalificaties. Op welk circuit in San Marino verloren deze twee rijders het leven?

Goed zo !
Pubquiz vraag Voetbal Voetballers Paraguay 2378

Deze extravagante doelman van Paraguay liet op het WK 2014 enkele flaters optekenen. Hij staat ook bekend om graag een strafschop of vrije trap te nemen. Welke doelman zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Tennis 2377

Wie won in januari 2015 de Austrilian Open in het tennis bij de mannen?

Goed zo !

We zijn op zoek naar een Amerikaans schaakgrootmeester. Hij is geboren in 1943 en was wereldkampioen van 1972 t.e.m. 1975. Voor Kasparov was hij de aller grootste. Wat is zijn naam?

Goed zo !

We zien hier Mark Cavendish en zijn vriendin Peta Todd. Wat is de naam van hun dochtertje geboren in 2012?

Goed zo !
Pubquiz vraag Olympische Spelen Hitler 2360

Wat is de naam van deze Amerikaanse atleet, die vier gouden medailles won bij de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn? Adolf Hitler was hier helemaal niet tevreden mee.

Goed zo !
Pubquiz vraag Voetbal Brazilië Wereldkampioenschap Duitsland 2254

In 2014 won Duitsland het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Wie scoorde de winnende goal tegen Argentinië?

Goed zo !

Hoe noemen we de traptechniek waarbij een voetballer de bal achter het steunbeen trapt?

Goed zo !
Pubquiz vraag Atletiek Babes 2244

In 2012 eindigde zij op de Olympische Spelen als twaalfde op de zevenkamp, een jaar later gevolgd door een derde plaats op de wereldkampioenschappen, de eerste Nederlandse vrouw die op een senioren-WK een medaille veroverde. Wat is de naam van deze Nederlandse atlete?

Goed zo !

We zien hier een bergpas in de Italiaanse Alpen. De bergpas is vooral bekend vanwege wieleretappes in de Ronde van Italië. Het is een van de zwaarste beklimmingen tijdens de ronde van Italië vanwege de lengte en het hoogteverschil. Wat is de naam van deze bergpas?

Goed zo !
Pubquiz vraag Boksen 2222

In juni 2016 verloren we bokslegende Muhammed Ali. Hij was een Amerikaanse bokser bijgenaamd The Greatest en Louisville Lip. Maar weet je ook zijn echte naam?

Goed zo !

Op 4 juni 2016 verlengde Delfine Persoon haar BC-wereldtitel bij de lichtgewichten tegen haar Dominicaanse uitdaagster Christina Linardatou, die tot dan toe ongeslagen was. Was is de bijnaam van deze Dominicaanse?

Goed zo !