In juni 2022 ging Walter Van Beirendonck op pensioen als directeur van de Antwerpse Modeacademie. De excentrieke Brandon Wen volgde hem als 29-jarige op. Uit welk land komt Brandon?

Goed zo !

In 2022 werd Hilde Crevits, steevast gekleed in Essentiel Antwerp, Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. Wie was haar voorganger in deze functie?

Goed zo !

Dit Belgisch topmodel, geboren in 1977, brak eind jaren negentig door als model. Ze deed campagnes voor onder meer Chanel, Prada en Gucci, liep zowat alle shows en werd een muze van o.a. Jean Paul Gaultier. Ze werkte voor kunstprojecten samen met onder meer Michaël Borremans. Wat is haar naam?

Goed zo !

ELODIE OUEDRAOGO EN OLIVIA BORLÉE

ELODIE OUEDRAOGO EN OLIVIA BORLÉE haalden niet enkel hun strepen op de atletiekpiste. Ook in fashionland zijn ze ondertussen een gevestigde waarde met hun sportlijn voor zowel op, als naast de piste. Naar wat verwijst hun label 42/54?

Goed zo !

gemeente Vogue

Vogue is naast een bekend modetijdschrift ook een Franse gemeente. In welke Franse streek bevindt zich het dorp Vogüé?

Goed zo !


stroming Magrittes kunst

Furore, het Belgische merk achter het moeder-dochter duo Veerle en Elke Baert houdt van kunst en cultuur. Dat toonden ze ook in hun vierde capsulecollectie waar ze zich lieten inspireren door die andere Belgische kunstenaar, René Magritte. Tot welke stroming behoort Magrittes kunst?

Goed zo !