Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag geraspte aardappel

Quizvraag Eten en drinken 8106We zoeken een nationaal gerecht van Zwitserland dat bestaat uit geraspte aardappel die meestal in een ronde koekvorm wordt gebakken. Wat is de naam?
Pubquiz vragen over Eten en drinken

Quizvraag Eten en drinken
De vrucht ziet eruit als een druif met een zeer bobbelige, onregelmatige dikke schil. Ze is zoet van smaak en valt uiteen in kleine partjes. Geef de naam van deze vrucht die een kruising is van druif en mandarijn.
Quizvraag Eten en drinken
Het is de enige druif die wordt gebruikt bij de productie van Beaujolais-wijn. De naam is afkomstig van een gehucht bij Puligny-Montrachet in Bourgondië. Hij heeft zich perfect aangepast aan de granietachtige bodem van de Beaujolais-streek. De soort brengt blauwe druiven voort met wit sap, zacht en fruitig. De wijn kan jong gedronken worden. Welke druivensoort?
Quizvraag Eten en drinken
Fijnproevers mogen hun borst natmaken want we hebben enkele ingrediënten voor een Amerikaanse Cocktail. Aan jullie om hem te identificeren. Cola, suikersiroop en citroensap zijn de non alcoholische ingrediënten. wodka, gin, tequila, triple sec en rum worden erna toegevoegd.
Quizvraag Eten en drinken
Het keukenapparaat dat we zoeken is een rasp waarmee flinterdunne plakjes gemaakt kunnen worden door er een stuk groente of fruit overheen te bewegen. Welk culinair gereedschap is dit?