Gemakkelijke pubquizvragen media

115 resultaten

Pubquiz vraag Media 2028

We zoeken de naam van een Engelse acteur, schrijver en comedian. Momenteel presenteert hij een laatavondshow op CBS. In de show doet hij wekelijks een auto-karaoke met een beroemdheid. Vul de naam aan van de show: 'The late late show with...'

Goed zo !

Hoe heet de vijand van tweety die we hier zien?

Goed zo !

Dit is een fort voor de Franse westkust, gelegen tussen Île d'Aix en Île d'Oléron in het departement Charente-Maritime (regio Poitou-Charentes). Het werd gebruikt voor het televisiespel De Sleutels van... Wat is de naam van dit fort?

Goed zo !

Wat is de naam van het kookprogramma waarin twee teams het in de keuken tegen elkaar opnemen om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen? De wedstrijd werd geleid door chef-kok Gordon Ramsay.

Goed zo !

Deze 56-jarige Nederlandse heeft bij onze noorderburen naam en faam gemaakt als theateractrice, als musicalster en als zangeres, vaak onder begeleiding van een orkest of pianist. Op tv speelde ze ook een hoofdrol in de tv-komedie Kees & Co, van 1997 tot 2006. Haar naam graag?

Goed zo !

Naar welk land werden de deelnemers van De Mol 2016 gebracht?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 1754

Wat is de naam van de Belgisch-Canadese kinderanimatieserie dat gaat over een vogelbekdier? Hij woont met zijn vrienden) op een tropisch eiland, waar zij avonturen beleven.

Goed zo !
Pubquiz vraag Afkortingen 1737

Waarvoor staat de afkorting BBC?

Goed zo !
Pubquiz vraag The flintstones 1667

Tijdens de jaren 60 maakten we kennis met de flintstones, ondanks dat deze animatiereeks zich afspeelde in de prehistorie, was het het eerste programma waar de onvruchtbaarheid besproken werd. Namelijk bij Barney en betty. Hoe noemde hun adoptiekind?

Goed zo !
Pubquiz vraag Pin-up Babes 1579

In 2008 verloren we dit Amerikaans fotomodel. In de jaren 50 was ze vooral bekend als pin-up girl. Omstreeks de jaren 80 kreeg ze last van schizofrenie en werd ze onder staatstoezicht geplaatst. Welke pin-up girl zoeken we?

Goed zo !

Welke Nederlandse regisseur en controversiële columnist werd in 2004 in Amsterdam op straat bloederig vermoord? Hij kwam voordien voornamelijk in het nieuws door zijn straffe uitspraken ten opzichte van de joodse gemeenschap.

Goed zo !

Esther Van Ginderen-Verbeeck presenteerde vanaf 1961, en dit gedurende 18jaar lang het tv-programma klein klein kleutertje. Hierbij werd ze geassisteerd door eekhoorn Kraakje. maar onder welke naam is ze beter bekend?

Goed zo !

Wie ontbreekt er hier op de allereerste Playboy die verscheen in 1953?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de naam van een quiz op VTM gepresenteerd door Niels Destadsbader. Deze quiz werd voor de eerste keer uitgezonden op 29 juni 2015. Wat is de naam van deze dagelijks uitgezonden quiz?

Goed zo !
Pubquiz vraag Leeuw 1360
© Daughter#3 - Cecil

Hoe heette de leeuw die vermoord werd door een Amerikaanse tandarts en zorgde voor veel ophef in augustus 2015?

Goed zo !