Gemakkelijke pubquizvragen media

115 resultaten

Pubquiz vraag Media 3326

Wat is de naam van deze pop die van 1972 tot 2004 de reclame van de STER op de televisie opvrolijkte in korte filmpjes?

Goed zo !

Deze voormalig olympisch kampioen op de tienkamp heeft er intussen al een heel turbulent leven op zitten. Zo werd hij wereldberoemd door de realityserie “Keeping up with the Kardashians”. In deze serie werd in 2015 plots bekend dat deze sportkampioen als vrouw door het leven wil gaan. Wie is deze bekende transseksueel?

Goed zo !
Pubquiz vraag BBC 3231
© Brian Snelson

We zijn op zoek naar de testrijder uit het programma Top Gear die steevast in wit pak en witte helm verscheen. onder meer Michael Schumacher en Ben Collins hebben reeds beweerd die rol op zich genomen te hebben. wat is de naam van deze testrijder?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de naam van een televisieprogramma dat dinsdagavond te zien was op één. Hierin ging maker en interviewer Eric Goens op zoek naar 8 fascinerende mensen die uit totaal verschillende werelden kwamen. Zij hadden wel één iets gemeenschappelijk: ze vochten voor erkenning en vrijheid nadat ze door de maatschappij aan de kant werden geschoven. Hoe heet dit programma?

Goed zo !

De préhistorie is niet alleen de préhistorie, maar ook De Pré historie, het langstlopende radioprogramma dat ons ook nu nog steeds op zondag voormiddag aan radio 2 gekluisterd houdt. In de jaren negentig werd er ook nog een tv-programma uitgezonden. U weet wel, was het nu 60,70,80 of 90? Samengesteld en gepresenteerd door Guy
De Pré.
Onze vraag is: sinds welk jaar loopt het RADIO-programma?
Was het nu 79, 84, 89?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 3199

En onder lichte druk van onze kersverse voorzitter maken we graag ruimte voor wat functioneel naakt. Dit onder het mom van een experiment gemaakt datingsprogramma gooit het, zoals u kon zien over een andere boeg: Gedaan met imponeren met blitse sportauto’s, sneakers of Hilfigers, want zoals u kon zien blijven zelfs de Avion onderbroeken thuis. Welk programma zoeken we?

Goed zo !

Deze uitgeverij is al jaren onbetwist marktleider voor educatieve tijdschriften in België, zowel Nederlandstalig als Franstalig. Haar bekendste tijdschriften zijn waarschijnlijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland Wat is de naam van deze uitgeverij, die dezelfde is als de gemeente waar ze gevestigd is?

Goed zo !

Niet enkel de fabeltjeskrant bracht kinderen naar dromenland, maar ook dit programma. Uit welk programma ziet u een fragment?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 2807

Op 20 mei 2015 kwam een einde aan een tijdperk. Dan zond de Amerikaanse zender CBS de laatste aflevering van de Late Show uit, die gepresenteerd werd door de man op de foto. Met 6028 afleveringen van de Late Night en Late Show op zijn palmares, is deze man de langst dienende Amerikaanse talkshowpresentator. Zijn naam graag.

Goed zo !

Wat is de naam van deze fictieve televisiepresentatrice en schrijfster? Ze is een creatie van de Australische acteur Barry Humphries.

Goed zo !
Pubquiz vraag Afkortingen 2560

Voor wat staat de afkorting CNN, de zender opgericht in 1980 door Ted Turner?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 2449

We zien hier een Nederlandse politieserie die gebaseerd is op een reeks boeken. De serie is gedurende 12 seizoenen uitgezonden, ook bij ons op één. Het hoofdpersonage heet Jurre de Cock, met C O C K. Door wie word deze hoofdrol vertolkt?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 2245

Wat is de naam van deze humoristische tekenfilmserie die werd vertoond op het tekenfilmkanaal Cartoon Network? Tegenwoordig is het net als vele andere klassieke series ook te zien op Boomerang.

Goed zo !

Welke bekende Amerikaanse komiek (zie foto) is niet bang om zijn handen vuil te maken?

Goed zo !

Constance Booth is een Amerikaanse actrice. Wat was haar voornaam als huishoudster in Fawlty Towers?

Goed zo !