Pubquizvragen 2002

15 resultaten

In deze thriller uit 2002 speelt Al Pacino de rol van detective Will Dormer die naar een klein dorpje in Alaska wordt gestuurd om de moord op een tienermeisje te onderzoeken. Bij een achtervolging schiet hij per ongeluk zijn collega dood. Hij wordt daardoor zodanig opgezogen door zijn onderzoek dat hij de slaap niet meer kan vatten. Wij zoeken de titel van de film.

Goed zo !

Voor wie zich de champions league finale van 2001/2002 kan herinneren weet vast nog dat alle nagels van zijn hand gebeten waren omdat het zo spannend was. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Real Madrid na een wereldgoal van niemand minder dan Zinidine Zidane. Maar welke Duitse ploeg verloor toen de finale?

Goed zo !
Pubquiz vraag Stripfiguren Asterix 2561

Abraracourcix is een personage uit de Franse stripreeks Asterix. Hij is het stamhoofd van het Gallische dorp waar Asterix en Obelix wonen. In 2002 kreeg hij een nieuwe (vertaalde naam) in de Nederlandse versie. Wat is zijn naam sinds 2002 in de strips?

Goed zo !

Welke Britse komische dramafilm uit 2002 gaat over een jong Indische meisje dat zonder de weet van haar ouders gaat voetballen.Het is trouwens de eerste westerse film ooit uitgebracht in Noord-Korea. De film werd geregisseerd door Gurinder Chadha?

Goed zo !

Wie scoorde het ultieme doelpunt in België’s laatste barragewedstrijd voor het WK 2002?

Goed zo !