Pubquizvragen media

150 resultaten

HBO is een betaalkabeltelevisienetwerk, vergelijkbaar in Europa met Canal+, Prime en Film1. Weten jullie voor wat de afkorting HBO staat?

Goed zo !
Pubquiz vraag Afkortingen 2560

Voor wat staat de afkorting CNN, de zender opgericht in 1980 door Ted Turner?

Goed zo !

In het najaar van 2016 presenteert Bartel Van Riet het televisieprogramma 'De Barak van Bartel' waarin hij in Vlaanderen en Nederland op zoek gaat naar de mooiste barak of tuinhuis. Op welke zender zal dit te bewonderen zijn?

Goed zo !

De laatste weken kunnen we op canvas kijken naar de CBS-talkshow, The Late Late Show. Een van de bekendere momenten in deze show is de Carpool Karaoke, waarin de presentator sterren meeneemt onderweg naar zijn werk en allerlei liedjes zingt. Wat is de achternaam van deze Britse acteur en stand-up comedian?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 2449

We zien hier een Nederlandse politieserie die gebaseerd is op een reeks boeken. De serie is gedurende 12 seizoenen uitgezonden, ook bij ons op één. Het hoofdpersonage heet Jurre de Cock, met C O C K. Door wie word deze hoofdrol vertolkt?

Goed zo !

Wat is de naam van deze Belgische presentatrice, actrice en zangeres? Ze werd voor het eerst opgemerkt toen ze in 1995 meedeed aan de verkiezing voor Miss België.

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 2245

Wat is de naam van deze humoristische tekenfilmserie die werd vertoond op het tekenfilmkanaal Cartoon Network? Tegenwoordig is het net als vele andere klassieke series ook te zien op Boomerang.

Goed zo !

Welke bekende Amerikaanse komiek (zie foto) is niet bang om zijn handen vuil te maken?

Goed zo !

In Augustus 2015 haalde rapper Kanye West aan dat hij in 2020 een gooi wil doen naar het hoogste Amerikaanse ambt. Dat de rapper wel meer absurde gedachten heeft, toonde hij al door, samen met zijn partner Kim Kardashian, zijn eerst geboren dochter de toepasselijke naam North te geven. In december 2015 kreeg ook zijn nieuwe zoon een ietwat speciale naam. Hoe heet deze zoon van Kanye West en Kim Kardashian?

Goed zo !

Constance Booth is een Amerikaanse actrice. Wat was haar voornaam als huishoudster in Fawlty Towers?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 2028

We zoeken de naam van een Engelse acteur, schrijver en comedian. Momenteel presenteert hij een laatavondshow op CBS. In de show doet hij wekelijks een auto-karaoke met een beroemdheid. Vul de naam aan van de show: 'The late late show with...'

Goed zo !

Hoe heet de vijand van tweety die we hier zien?

Goed zo !

Dit is een fort voor de Franse westkust, gelegen tussen Île d'Aix en Île d'Oléron in het departement Charente-Maritime (regio Poitou-Charentes). Het werd gebruikt voor het televisiespel De Sleutels van... Wat is de naam van dit fort?

Goed zo !

Wat is de naam van het kookprogramma waarin twee teams het in de keuken tegen elkaar opnemen om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen? De wedstrijd werd geleid door chef-kok Gordon Ramsay.

Goed zo !

Deze 56-jarige Nederlandse heeft bij onze noorderburen naam en faam gemaakt als theateractrice, als musicalster en als zangeres, vaak onder begeleiding van een orkest of pianist. Op tv speelde ze ook een hoofdrol in de tv-komedie Kees & Co, van 1997 tot 2006. Haar naam graag?

Goed zo !