Pubquizvragen media

150 resultaten

Pubquiz vraag Media 3199

En onder lichte druk van onze kersverse voorzitter maken we graag ruimte voor wat functioneel naakt. Dit onder het mom van een experiment gemaakt datingsprogramma gooit het, zoals u kon zien over een andere boeg: Gedaan met imponeren met blitse sportauto’s, sneakers of Hilfigers, want zoals u kon zien blijven zelfs de Avion onderbroeken thuis. Welk programma zoeken we?

Goed zo !

Deze uitgeverij is al jaren onbetwist marktleider voor educatieve tijdschriften in België, zowel Nederlandstalig als Franstalig. Haar bekendste tijdschriften zijn waarschijnlijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland Wat is de naam van deze uitgeverij, die dezelfde is als de gemeente waar ze gevestigd is?

Goed zo !

Niet enkel de fabeltjeskrant bracht kinderen naar dromenland, maar ook dit programma. Uit welk programma ziet u een fragment?

Goed zo !

Dat Serge Gainzbourg niet op zijn mond gevallen was, bewees hij meerdere malen. Onverbloemd verklaarde hij aan deze superster dat hij wel graag eens met haar van jetje wou gaan. Naast een ongemakkelijk moment leverde dit ook prachtbeelden op. Tegen welke zangeres verklaarde serge hier zijn lichamelijke liefde?

Goed zo !

Tekenfilmfiguur SpongeBob SquarePants woont in een ananas diep in de zee. Maar in welk dorpje?

Goed zo !

Temptation…. Ook dit jaar is trouw een relatief begrip in deze relatietest op VijfTv. We weten allemaal dat Annelien Coorevits de Vlaamse presentatrice is, maar hoe heet haar Nederlandse collega waarmee ze dit programma presenteert? Tip: zijn vader was ook een bekende presentator van programma's als de showbizzquiz en Ron's honeymoonquiz

Goed zo !

Het blad dat we zoeken werd op 1 april 1971 opgericht door student Barend Toet, met muziektijdschriften als Rolling Stone en het Engelse Melody Maker als voorbeelden. Geeft u ons de naam van het oudste nog bestaande muziektijdschrift op de Nederlandse markt?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 2807

Op 20 mei 2015 kwam een einde aan een tijdperk. Dan zond de Amerikaanse zender CBS de laatste aflevering van de Late Show uit, die gepresenteerd werd door de man op de foto. Met 6028 afleveringen van de Late Night en Late Show op zijn palmares, is deze man de langst dienende Amerikaanse talkshowpresentator. Zijn naam graag.

Goed zo !

Wat is de naam van deze fictieve televisiepresentatrice en schrijfster? Ze is een creatie van de Australische acteur Barry Humphries.

Goed zo !

Steven Vromman is een Belgisch milieuactivist, die bekendheid verwierf met een programma op de Vlaamse publieke omroep Canvas. In 2008 ging hij in dit programma de uitdaging aan om echt milieubewust te leven en een ecologische voetafdruk van 1,6 hectare te behalen. Hoe noemde dit programma?

Goed zo !
Pubquiz vraag Ketnet 2690

Voor deze vaag zoeken we een educatief kinderprogramma dat van 1994 tot 2007 op TV2 en Ketnet liep. Het programma draaide rond Alida Nelso, die vaak bezoek kreeg van postbode Peter. Wel kinderprogramma zoeken we?

Goed zo !

Vanuit zijn bewondering voor dieren legde Dieter Coppens 8 weken lang zijn lot in de pootjes van dieren die ons al eeuwenlang fascineren, inspireren en helpen. Wat is de naam van deze één-reeks?

Goed zo !

Deze flamboyante Britse talkshow presentator is bekend van “Chatty man” waarin hij internationale beroemdheden interviewt, dit vaak samen met een cocktail in de hand zodat iedereen wat losser wordt. Maar wie is deze man?

Goed zo !

We zoeken een maandelijks modetijdschrift gericht op vrouwen. Het tijdschrift wordt uitgegeven in 33 landen en 17 talen. Het tijdschrift is bedoeld voor de jonge, zelfstandige vrouw met een goede opleiding, een goede baan, een goed inkomen, en een brede belangstelling. Wat is de naam van dit tijdschrift?

Goed zo !

In november 2016 reikte uitredende Amerikaanse president Barack Obama de "Presidential Medal of Freedom" uit. De medaille is de hoogste burgerlijke onderscheiding in de Verenigde Staten. Welke Amerikaanse actrice, stand-upcomédienne en sinds 2003 presentatrice van een praatprogramma kon haar tranen niet bedwingen bij het krijgen van deze eer?

Goed zo !