Pubquizvragen media

150 resultaten

Naar welk land werden de deelnemers van De Mol 2016 gebracht?

Goed zo !
Pubquiz vraag Media 1754

Wat is de naam van de Belgisch-Canadese kinderanimatieserie dat gaat over een vogelbekdier? Hij woont met zijn vrienden) op een tropisch eiland, waar zij avonturen beleven.

Goed zo !

Wat is de naam van de animatiereeks voor kinderen gemaakt door de makers van The Animals of Farthing wood? De reeks gaat een groep dieren op een drijvend eiland.

Goed zo !
Pubquiz vraag Afkortingen 1737

Waarvoor staat de afkorting BBC?

Goed zo !
Pubquiz vraag NBC Praatprogramma 1718

Hoe heet het Amerikaans praatprogramma van de NBC gepresenteerd onderstaande acteur en cabaretier? De eerste aflevering was op 2 maart 2009. Op 7 februari 2014 was de laatste show.

Goed zo !
Pubquiz vraag The flintstones 1667

Tijdens de jaren 60 maakten we kennis met de flintstones, ondanks dat deze animatiereeks zich afspeelde in de prehistorie, was het het eerste programma waar de onvruchtbaarheid besproken werd. Namelijk bij Barney en betty. Hoe noemde hun adoptiekind?

Goed zo !
Pubquiz vraag Pin-up Babes 1579

In 2008 verloren we dit Amerikaans fotomodel. In de jaren 50 was ze vooral bekend als pin-up girl. Omstreeks de jaren 80 kreeg ze last van schizofrenie en werd ze onder staatstoezicht geplaatst. Welke pin-up girl zoeken we?

Goed zo !

Welke Nederlandse regisseur en controversiële columnist werd in 2004 in Amsterdam op straat bloederig vermoord? Hij kwam voordien voornamelijk in het nieuws door zijn straffe uitspraken ten opzichte van de joodse gemeenschap.

Goed zo !

29 januari 2015 - Op welke zender drong tijdens het achtuurjournaal een gewapende man binnen tijdens de zendtijd? De man werd snel overmeesterd door de politie, maar de hervatting van de uitzendingen duurde enige tijd.

Goed zo !

Esther Van Ginderen-Verbeeck presenteerde vanaf 1961, en dit gedurende 18jaar lang het tv-programma klein klein kleutertje. Hierbij werd ze geassisteerd door eekhoorn Kraakje. maar onder welke naam is ze beter bekend?

Goed zo !

Wie ontbreekt er hier op de allereerste Playboy die verscheen in 1953?

Goed zo !
Pubquiz vraag Discovery Channel 1450

We zijn op zoek naar onderstaande avonturier. Hij is vooral bekend door het presenteren van verschillende survivalprogramma's op Discovery Channel, waaronder Ultimate Survival. Wat is zijn naam?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de naam van een quiz op VTM gepresenteerd door Niels Destadsbader. Deze quiz werd voor de eerste keer uitgezonden op 29 juni 2015. Wat is de naam van deze dagelijks uitgezonden quiz?

Goed zo !

Welke acteur speelde de rol van Kapitein Zeppos in de gelijknamige reeks?

Goed zo !

Hoe heette de eekhoorn van tante Terry?

Goed zo !