Pubquizvragen muziek

339 resultaten

Dit nummer is al jaren een hit op de voetbaltribunes. Het wordt het meest gebruikt in de versie: “t is stil aan de overkant”. Wij willen graag de titel van het originele nummer van The Village People uit 1979.

Goed zo !

Van wie is dit nummer?

Goed zo !

Graag de titel en uitvoerder van volgende nummer.

Goed zo !

Wie is de uitvoerder van dit nummer?

Goed zo !

Wie componeerde Ride of the Valkyries?

Goed zo !
Pubquiz vraag Zangers Zelfmoord 2992
© Stefan Brending

Op 20 juli 2017 moesten we afscheid nemen van de leadzanger van de rockband Linkin Park. In juli pleegde hij zelfmoord door zichzelf op te hangen in zijn tweede huis in Palos Verdes Estates. Hij werd 41 jaar oud. Wat is zijn naam?

Goed zo !

Jullie zien hier een foto van Bruno Mars, zanger, schrijver en muziekproducent. Zijn echte voornaam is niet Bruno maar eigenlijk Peter Gene en ook zijn familienaam is niet Mars. Wij zijn op zoek naar de echte familienaam van deze man die hij trouwens deelt met een Mexicaanse voetballer die reeds speelde bij ondermeer Real Madrid en Manchester United en tegenwoordig zijn brood verdient bij West Ham United.

Goed zo !
Pubquiz vraag Muziek 2980

We zijn op zoek naar de naam van een geplande concertreeks van de King of Pop. Vanaf 13 juli 2009 zou hij tot 6 maart 2010 vijftig optredens geven in de O2 Arena in Londen. Helaas vond geen van deze concerten ooit plaats gezien de king of pop drie weken voor de start van de concertreeks overleed aan een hartstilstand. Over de geplande reeks werd achteraf een film gemaakt met een titel waarin de naam van de concertreeks vervat werd. Hoe heette de geplande concertreeks?

Goed zo !

Weinig woorden vuil te maken aan deze vraag. Wie is de uitvoerder van dit nummer?

Goed zo !

Hoe heet de uitvoerder van dit nummer?

Goed zo !

Wie is de zangeres van dit lied?

Goed zo !

Voormalige Joepie-lezers weten waarschijnlijk alles over deze man. Jullie zien hier een foto van een Amerikaanse danser en rapper die voornamelijk bekend is door zijn huwelijk met Britney Spears. Samen hebben zij twee zonen. We zijn enkel naar zijn familienaam op zoek.

Goed zo !

Een nog grotere ramp dan het EK voor de rode duivels was de officiële soundtrack van het EK. Door het duo Dimitri Vegas en Like Mike. De neefjes van Lukaku brachten echter een alternatief lied op de ether dat meer succes oogstte. Hoe heette het collectief van de neefjes van lukaku?

Goed zo !

Welke Amerikaanse band maakte deze hit in 1980?

Goed zo !

Welke band horen en zien we hier aan het werk?

Goed zo !