Gemakkelijke pubquizvragen series

136 resultaten

Op 26 januari 2017 verloren we de acteur Mike Connors. Bij het grote publiek werd Connors vooral bekend om zijn titelrol in de detectivereeks die liep van 1967 tot 1975. Welke detectivereeks zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix Moord Moordenaars Documentaires 2656

Alledaags kunnen we het proces rond deze vrouw zeker niet noemen. Zelden heeft een moordproces meer mondiale weerklank gekregen dan de seksmoord op de Britse studente Meredith Kercher in Perugia in het najaar van 2007. Deze Amerikaanse op de foto werd onschuldig bevonden voor de seksmoord. Wat is de voor- en achternaam van deze vrouw? In 2016 kwam er een gelijknamige Netflix documentaire uit.

Goed zo !

Deze actrice is vooral bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in de serie Game of Thrones. Maar kennen jullie ook haar echte naam?

Goed zo !

We zien hier Arthur Mitchell uit de serie Dexter. Hij had de bijnaam "Trinity Killer". Wie kreeg voor deze rol een golden globe en een Emmy?

Goed zo !

De serie de we zoeken, werd gemaakt met een budget van € 110 miljoen en was daarmee op dat moment de duurste ooit op Netfix. De serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Welke serie zoeken we?

Goed zo !

We zien hier de leden van het beruchte the A-team: Kolonel Hannibal, Face, Murdock en BA. Bij deze laatste staat BA voor Bosco Albert. Maar kennen jullie ook zijn achternaam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Walt Disney 2455

Wat is de naam van dit vogelbekdier, ook bekend onder zijn codenaam Agent P? Het is een fictief personage uit de Disney serie Phineas en Ferb.

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 2383

De hoofdacteur uit The Sopranos, James Gandolfini, overleed in 2013. Naast hem speelde deze acteur de tweede hoofdrol in The Sopranos. Wat is zijn naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Actrices 2365

We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Actrices 2325

Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs Golden Globe 2212

Wat is de naam van deze Amerikaanse acteur? Hij speelde onder meer Al Bundy in alle 261 afleveringen van Married... with Children, waarvoor hij in zowel 1992 als 1993 werd genomineerd voor een Golden Globe.

Goed zo !
Pubquiz vraag Wereldoorlog 2 Oorlog 1975

Deze tiendelige televisieserie uit 2001 gaat over de Tweede Wereldoorlog waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. Het is een coproductie. Door welke twee producers is dit een productie?

Goed zo !

Van welke serie horen we hier de intro die liep tot 2013?

Goed zo !
Pubquiz vraag Friends Actrices 1828

De sitcom Friends was van 1994 tot en met 2004 een enorm succes. Dit kwam onder andere door Jennifer Aniston en Courteney Cox en Phoebe Buffay. Wat was Phoebe Buffay haar echte naam nu ook al weer?

Goed zo !
Pubquiz vraag Actrices Babes 1799

Wat is de naam van deze knappe Amerikaans/Canadees actrice van Koreaanse afkomst.? Ze is vooral bekend van haar rol als Sharon Valerii in Battlestar Galactica en van de televisieserie Hawaii Five-0.

Goed zo !